Online back-up

Home » Clouddiensten » Online back-up
Nooit meer uw bestanden kwijt, altijd automatisch een backup zodra uw systeem verbinding met het internet heeft, nooit geen tapes meer wisselen of slepen met een externe opslag. Dit kan met een dienst welke wij in samenwerking met BackupAgent bieden vanuit de Cloud.

U hoeft dus niets te investeren in hardware of infrastructuur.

Met BackupAgent Cloud Backup komt u tegemoet aan de groeiende behoefte aan betrouwbare backup processen en een goed beheer daarvan.

Zeker nu door toenemende mobiliteit het gebruik van mobiele apparatuur explosief is gestegen, zoekt u naar flexibele backup oplossingen voor al uw data op servers, desktops en laptops.

10 redenen om BackupAgent van Hovotech te kiezen

Multi-platform
BackupAgent Cloud Backup is beschikbaar voor de meest voorkomende besturingssystemen zoals Microsoft Windows, Mac OS X en Linux/Unix.

Database support
BackupAgent Cloud Backup kan backups maken van een NAS, MS Exchange Server, MS SQL Server, MS Hyper-V Server en MySQL zonder de operationele processen te onderbreken. Zelfs het backuppen van individuele mappen van Exchange is mogelijk.

Zware beveiliging
Veiligheidsmethoden zoals dataversleuteling en een beveiligde internetverbinding (SSL) garanderen de privacy van gebruikersdata. Het gehele beveiligingsproces is onderworpen aan een uitgebreide security scan van TNO.

Meertalig
BackupAgent Cloud Backup ondersteunt momenteel 18 talen, waaronder Nederlands, Frans, Duits en Engels.

Efficiënte datatransmissie
Dagelijkse backups gaan snel en efficiënt, omdat – naast nieuwe bestanden – alleen de wijzigingen van bestanden worden meegenomen. Zeker bij grote bestanden is dit zeer praktisch.

Betrouwbaar
Backups worden gegarandeerd gemaakt. Als een backup niet wordt uitgevoerd omdat de computer uit staat, zal deze automatisch starten wanneer de computer weer inschakelt.

Gecertificeerd door Microsoft
Als Microsoft Gold Certified Partner staat BackupAgent garant voor kwaliteitssoftware. Deze kwaliteit blijkt ook uit de waardevolle softwarecertificeringen voor Microsoft besturingssystemen van Windows XP tot en met Windows 8.

WebAccess
Door middel van een veilige WebAccess kunt u altijd en overal bij uw backupdata via uw internetbrowser. Zonder dat u de BackupAgent Cloud Backup-software geïnstalleerd hebt, kunt u op deze wijze bestanden en mappen herstellen of delen.

Zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk
Om de BackupAgent Cloud Backup software te gebruiken is geen uitgebreide IT-kennis nodig. Installatie en beheer zijn zeer eenvoudig en worden ondersteund met wizards. Software-updates zijn volledig automatisch.

Lokale backup en restore
‘Seed-load’-technologie maakt het mogelijk om een lokale backup – op een harddrive – fysiek naar het datacenter te brengen. Bij grote hoeveelheden data wordt zo veel tijd bespaard. Daaropvolgende backups van wijzigingen worden wel snel over het internet gedaan.

10 voordelen van backup naar de cloud

Automatisch
Backups verlopen automatisch volgens schema, menselijk handelen wordt overbodig. Per backuptaak kan de uitvoerfrequentie gedefinieerd worden.

Extern
Met cloud backup wordt uw data direct veilig extern opgeslagen. Dit elimineert gevaren als brand en diefstal, gevaren waaraan lokale backups wél onderhevig zijn.

Gemoedsrust
Cloud backup is ‘Fire and forget’-software; eenmaal ingesteld werkt het volledig automatisch en ontvangt u e-mails met statusupdates. U bespaart tijd en daarom ook geld!

Hoge beschikbaarheid
Met cloud backup is uw data continu én direct beschikbaar. Wanneer er dataverlies optreedt, kunt u onmiddellijk beginnen met het herstellen van uw data.

Veilig
Het versleutelen van de data, de beveiligde internetverbinding (SSL) en de opslag in een solide en beveiligd datacenter garanderen maximale privacy. Alleen uzelf kan bij uw data.

Geen initiële investering
Cloud backup is een dienst. Voor een vast bedrag per maand bent u zeker van een veilige backup, zonder dat u hoeft te investeren in hard- of software.

Lage beheerskosten
Cloud backupdient slechts eenmalig ingesteld te worden, daarna gaan backups volledig automatisch. Het monitoren is vervolgens snel en eenvoudig,

Eenvoudig hersteld
Herstellen van uw data is zeer snel en eenvoudig. U vinkt de gewenste backupdata aan en kiest de doellocatie. In no-time staan uw bestanden en mappen weer op uw computer.

Versiebeheer
U kunt ervoor kiezen om meerdere backupversies van uw bestanden op te slaan. Gewijzigde bestanden worden als nieuwe versie gebackupt. U kunt zo wekenoude data terughalen.

Automatische rapporten, eenvoudige monitoring
Automatische rapportages in de client-software en via e-mail zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de status van uw backups.

De getoonde prijzen zijn per maand en per systeem.

BackupAgent PC licentie inclusief 10GB  € 5,00
Extra opslagruimte per 10GB € 2,00
BackupAgent Server licentie inclusief 25GB € 12,50
Extra opslagruimte per 25GB voor de server € 6,00