Connectiviteit

Home ยป Connectiviteit

Internet

Internet is inmiddels niet meer uit ons dagelijkse doen en laten weg te denken. Bedrijven brengen vaker en vaker de voor hun belangrijke data onder in datacenters, een stabiele en betrouwbare breedbandverbinding is daardoor essentieel voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Naast het outsourcen van data zijn zaken als Videostreaming, Voice over IP, surfen, IP beveiliging en e-mail natuurlijk afhankelijk van een betrouwbare internetverbinding. Als u wilt weten wat bij u op locatie mogelijk is kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

ADSL

ADSL is uitermate geschikt voor dagelijks internetverkeer en email. Kenmerkend is de relatief hoge dowstream en de lagere upstream. Hierdoor is ADSL voor diensten waarin realtime verkeer belangrijk is minder geschikt. ADSL is in diverse snelheden af te nemen, er zijn diverse overboeking varianten beschikbaar net als Service Level Agreements. Van Best Effort tot 24*7.

SDSL

Zodra er binnen bedrijven grote bestanden worden ontvangen en verstuurd dan is SDSL een uitermate geschikte optie. SDSL kenmerkt zich met name door de identieke upload- en download snelheid. SDSL wordt veel ingezet zodra realtime verkeer, zoals bijvoorbeeld Voice over IP met meerdere gebruikers, een essentieel onderdeel van een goed werkende dienst wordt.

VDSL

Deze variant wordt gezien als een uitstekend alternatief voor glasvezel maar ook als een volwaardige stap indien ADSL niet meer toereikend is. Doordat er tot in de wijkcentrale gebruik wordt gemaakt van glasvezel en de laatste afstand over koper loopt kunnen snelheden tot 80MB downstream worden gehaald en een Upstream tot ongeveer 8MB is realiseerbaar door het binden van 2 verbindingen. Uiteraard hangt dit af van de afstand en kwaliteit van het koper tussen de wijkcentrale en uw locatie. VDSL is een uitstekende drager voor realtime verkeer zoals Voice over IP en IP camerabeveiliging.

Glasvezel

De ultieme aansluiting waarmee u gegarandeerd hoge stabiele snelheden realiseert, uitermate geschikt voor de afhandeling van meerdere gelijktijdige diensten (bellen en internetten), zeer hoge uptime garanties (tot 99,99%) en passende Service Level Agreements. In een wereld waarin outsourcen van diensten, externe opslag van data en Voice over IP een steeds belangrijkere rol innemen is glasvezel voor ondernemers de ultieme oplossing.

IPVPN

Indien u de verbindingen bij ons afneemt, kunnen wij de verbindingen van verschillende locaties in een “wolk” hangen, hiermee maakt u het mogelijk dat alle computers binnen uw netwerk over de verschillende locaties met elkaar kunnen communiceren alsof ze in een lokaal netwerk hangen. Tevens kunt u hiermee centraal het internet op waardoor u geen aparte firewalls meer nodig heeft en bij ons de IP-VPN kan uitbreiden met een mShield in verschillende gradaties. Zo kunt u remote al uw internetverbinding beheren en het verkeer monitoren.