• Voor de beste digitale weg

Online Telefooncentrale

Til je telefooncentrale en naar een hoger niveau en maak het beheren eenvoudiger met een online centrale van Hovotech

Moderne communicatietechnologie moet er zijn om de mens te dienen. De professional van vandaag moet altijd en overal productief, betrouwbaar én op een kosteneffectieve manier kunnen communiceren.

Klanten verdienen beter

Helaas is dat nog lang niet altijd vanzelfsprekend in de wereld van IT en telecom. Veel telefooncentrales zijn complex en verre van optimaal ingericht voor het hybride werken.

Hovotech vindt dat de eindgebruiker beter verdient. Wij geven zakelijke eindgebruikers de mogelijkheid om tegen een scherpe prijs en op een flexibele manier de beste communicatiemiddelen te gebruiken. Bovendien is onze dienstverlening erop gericht om ondernemers met zo weinig mogelijk inspanning een maximaal rendement te laten behalen.

Hosted-VoIP met Hovotech: eenvoudig en doeltreffend

Hoe we dat doen? Door de achterkant van jouw telefoniecentrale volledig in te richten, en de jouw telefooncentrale onderhouden, en bij wijzigingen dit snel voor je verwerken. Zo kun jij je als ondernemer helemaal richten op hetgeen waar je goed in bent: het aanbieden van de producten en diensten die je corebusiness vormen.

Contact opnemen

De complete telefooncentrale in één portaal

Hovotech levert een complete en multifunctionele telefooncentrale die gemakkelijk te managen is. Met een gebruiksvriendelijke en heldere gebruikersinterface (drag & drop) navigeer je moeiteloos door het platform en alle instellingen. Belgroepen, openingstijden, wachtrijen, omleidingen, voicemails, sneltoetsen op telefoons en je eigen telefoonboek in de cloud: je stelt het allemaal in een handomdraai op de gewenste manier in.

Bepaalde periodes definiëren met tijdscondities? Prefixen en meldteksten instellen? Bellers direct doorschakelen naar interne en externe nummers? Inkomende bellers op de efficiëntst mogelijke manier routeren? Of via de mobiele telefoon de telefonie-omgeving beheren met de Qualler-app? Met de door Hovotech-technologie beheerde telefoniecentrale van Hovotech kan het allemaal.

Functionaliteiten

Wilt u een overzicht van alle functionaliteiten van het platform? Klik dan op de tekst functionaliteiten.

Eén centraal aanspreekpunt

Of het nu gaat om een telefooncentrale, internetverbindingen, online-werkplekken, hardware of installatie-ondersteuning: bij ons is alles te bestellen en heb je altijd te maken met één centraal aanspreekpunt. Wel zo handig en vertrouwd.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Meer informatie

Wil je het beste halen uit jouw telefoniecentrale en VoIP-beheer? En ben je geïnteresseerd in onze diensten en producten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons bellen op 088-165000 of een mailtje sturen naar info@hovotech.nl. We leren je graag kennen!